Читај ми!

„In corpore sano", Констрактина песма на италијанском

"Жао нам је што нисмо могли да разумемо текст песме, чули смо да има важну поруку, овако смо је више гледали као неки перформанс", одговор је Италијана на питање шта мисле о Констрактиној песми „In corpore sano".

Захваљујући двадесетогодишњој Сари Мусели из Напуља, Констрактина  песма има и верзију на италијанском.

Сара Мусела је рођена 30. маја 2002. године у кварту Скампија, у Напуљу. Музика јој је у крви јер су јој родитељи музичари аматери, мама пева, а тата свира гитару. Сара је почела да пева са шест година и учествовала је у разним шоу програмима за таленте у Италији на којима је често побеђивала.

„Io canto" (Ја певам) је програм који је Сару прославио. Њени омиљени музичари су Пино Данијеле, Мина, Ђорђа и Лаура Паузини, која је била и водитељка овогодишњег Евросонга.

Њен последњи сингл се зове Инфлуенсер, којим покушава да представи данашњи свет младих који сањају да постану инфлуенсери док их мање занимају студије попут медицине, инжењерства....  „Надам се да људи схватају да је сингл ироничан, забаван и актуалан", изјавила је Сара.

Њену верзију Констрактине песме, која се налази на Јутјуб каналу од 17. маја, видело је више од 30.000 људи, а она је песму одлично препевала не мењајући нимало смисао.  

четвртак, 25. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво