Читај ми!

„Чаролија“ оркестра Александра Дујина и Невене Рељин

После четири месеца од спота за песму „Ти си моја молитва“, представљен је још један музички видео, за песму „Чаролија" са студијског албума Александра Дујин оркестра и Невене Рељин „Звуци као боје“ (ПГП РТС, 2021)

„Искрено се надам да ће сви који погледају овај наш спот моћи да утону у звуке и слике бајковите песме Чаролија, да ће им пријати да упију хармонију и мелодију ове песме, и да ће осетити емотивну посвећеност свих актера испред и иза камере. Такође верујем да се кроз топлину Невениног вокала - на тренутак може побећи из актуелне, прилично монотоне реалности у колорите виртуалности, које смо понудили овим несвакидашњим видео спотом..." поверава аутор Александар Дујин.

„Пре свега желим да захвалим свом дугогодишњем пријатељу Дејану Руском, без чије финансијске подршке реализацја овог видео спота не би била могућа. Такође захваљујем Петру Стојановићу, који је осмислио плесну кореографију за овај спот и успео да целокупну идеју текста и музике прикаже на најприкладнији могући начин. Без пренаглашене енергије такмичарског плеса, дочарао је сву бајковитост песме Чаролија и претворио је у питку ретро причу, која одише лепотом класичног плеса који је додатно наглашен у црно-белој продукцији спота", додао је Дујин.

Вокална солисткиња Невена Рељин је у овом споту показла и савршен осећај за ритам, покрет и естетику плеса.

„Све ово не би имало овакву тежину да Душан Брковић и Јована Миланко нису на најбољи могући начин схватили моју идеју за сценарио спота и реализовали све то, кроз призму свог знања, искуства и генијалности. Надамо се да ћете уживати уз песму и спот Чаролија макар онолико колико и сви ми, док су песма и спот настајали ", закључује Александар Дујин.

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво