Читај ми!

Отворен конкурс за „Muzzik Video Awards 2021“

Пријава учесника почиње од 15. децембра 2021.године и трајаће до 15. јануара 2022. године, а пријаве ће се подносити на e-mail адресу: muzzikvideoawards2021@gmail.com. Од пристиглих пријава, селекциони жири ће изабрати и објавити (почетком марта 2022) списак свих номинованих спотова за награде МВА2021 у 16 категорија. Потом ће публика/ гледаоци све до 15, априла моћи да гласају за најбоље.

Фестивал „Muzzik Video Awards 2021", представиће и овога пута најбоље ауторе и радове актуелне продукције кратких музичких филмова објављених у овој години. Прошлогодишње издање фестивала МВА било је сведено на онлине и телевизијски формат (РТС), у складу са донедавно актуелном ситуацијом коју је изаазвала пандемија.

Услед повољније глобалне слике, продукција фестивала се нада да ће предстојеће издање овог регионалног пројкта бити реализовано према плану- уживо, те су планирани бројни концертни наступи извођача, спацијални интервјуи, музички сешни, тв емисије на програмима РТС-а. итд.

Пропозиције конкурса:

Право пријаве за селекцију/ учешће на фестивалу МВА2021, имају видео клипови / кратки музички филмови објављени у периоду од од 1.јануара 2021. до 31. децембра 2021. године, чији су аутори из нашег региона (Србија, Хрватска, Словенија, БиХ, Црна Гора и Македонија).

Право пријављивања на конкурс за МВА2021 имају: продукције, самостални аутори, музичке групе, издавачи, телевизије.

Пријавни имејл треба да садржи: назив и контакт извођача , линк видеа, годину издања и име издавача.

Селекциони регионални жири фестивала МВА ће изабрати по десет номинованих спотова у свакој од категорија за награде.

За номиноване спотове, након објављивања селектованих радова, аудиторијум ће моћиће да гласа на интернет сајту (https://www.muzzik.tv/ )

Свечана церемонија проглашења најбољих остварења фестивала МВА 2021, биће одржана у мају 2022. године, у Комбанк дворани у Београду (где је 2018. године и одржан први фестивал под називом MTS Vision. Гледаоци ће, кроз посебне ТВ емисије моћи да се подсете на извнредна остварења регионалне видео продукције.

Осим путем програма Радио-телевизије Србије, специјални фестивалски пренос свечаности доделе награда најбољима на АВА2021, аудиторијум може пратити и путем мобилне апликације "Мussic ТV".

Фестивал кратког музичког филма „MUZZIK VIDEO AWARDS 2021" је музичко - филмска манифестација, која жели да представи и подстакне развој музичке, филмскеи видео индустрије у региону. Овај фестивал вреднује остварења у музичкој, филмскоји видео продукцији кроз музичку жанровску селекцију (поп, рок и сродни, модерни музички жанрови) и додељује филмско-видеографске струковне награде.

Уметнички директор фестивала МВА2021 је редитељ Душан Варда. Редакција Муззик-а је извршни продуцент манифестације, у сарадњи са Радио-телевизијом Србије као сталним медијским партнером и уз подршку реномираних представника регионалне музичке индустрије и партнерских медија фестивала „Muzzik Video Awards 2021".

четвртак, 25. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво