Читај ми!

„Аба“ објавила трећу песму са новог албума, послушајте "Just a Notion"

Непуна два месеца након изласка прве две нумере са „Абиног“ албума на који се чека пуне четири деценије, стиже и трећа. "Just a Notion" такође носи добро познат звук шведске легендарне групе.

Почетком септембра скинут је вео мистерије који је обавијао пројекат на којем су чланови групе „Аба" (ABBA) радили три године.

Јавност је сазнала да албум Voyage стиже врло брзо, а како ће звучати могло је да се чује из две песме - I Still Have Faith in You и Don't Shut Me Down.

Издање ће бити у продаји од 5. новембра и биће то први студијски албум групе у четири деценије јер је претходни The Visitors објављен давне 1981. године.

Бенд је такође развио концертни програм са дигиталним алтер-егом сваког члана групе. Ако не буде додатних изненађења, следеће године управо концерт групе „Аба" отвориће наменски изграђену арену у Лондону.

На листи песама које ће холограми извести можда ће бити и песма коју је чувени четверац управо представио - Just a Notion. Зато је одмах послушајте.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво