Читај ми!

Велико помирење: Чланови Бекстрит бојса и Енсинка направили „тим из снова“, Бек-Синк

Током ере ривалства бој бендова касних деведесетих и раних двехиљадитих, није било питања важнијег од тога да ли сте у табору „Бекстрит бојса“ или табору „Енсинка“. Од 2021. године обожаваоци више не морају да бирају, јер је у Лос Анђелесу објављено велико помирење.

Чланови „Бекстрит бојса“ (Backstreet Boys), Еј Џеј Меклин и Ник Картер, удружили су се са Џоијем Фатоном и Ленсом Басом из „Енсинка“ (NSYNC) како би направили супер бој бенд „Бек-Синк“.

„Баш је занимљиво да нас четворица радимо нешто заједно, што никада до сада нисте видели“, рекао је Фатоне за Верајети, како преноси Ју-Ес тудеј. „Фанови БСБ-а су веома лојални, па идемо! Разумемо – неким људима се свиђао један или други бенд у то време, али сада је у реду да им се свиђа и једно и друго“, додао је Картер. „Боље икад него никад, зар не?“.

„Бек-Синк“ је дебитовао 18. јуна у Лос Анђелесу наступивши на догађају названом Бинго испод звезда (Bingo Under the Stars) у оквиру Прајда.

„Ово нам је био први наступ, надам се први од многих, као 'Бек-Синк'“, каже Меклин у видео-снимку на Тик-току објављеном у суботу увече. „Желим да се захвалим свом брату Нику Картеру и мојој двојици усвојене браће, Џоију Фатонеу и Ленсу Басу“.

„Бек-Синк“ је извео „Енсинков“ хит Bye Bye Bye и хит „Бекстрит бојса“ I Want It That Way са аутентичном кореографијом, и мада би „могло звучати лудо“, према Меклину „Бек-Синк не лаже!!!“.

„Наступали смо. Можда би требало да направимо супергрупу и турнеју и издамо албум“, рекао је Картер за Верајети. Меклин је додао: „Већ дуго се ово спрема. Сви су желели да учинимо нешто заједно, а сада смо се окупили за невероватан циљ“.

„Бек-Синк“ је такође отворен и за пријем осталих чланова, и оставили су отворену могућност да се и Џастин Тимберлејк придружи њиховој забави.

„Обожаваоци и даље желе да виде 'Бекстрит'/'Енсинк' на турнеји, али онда морамо да се окупимо сва десеторица“, рекао је Меклин. „То је једини начин да то успе“.

Првобитну поставу „Бекстрит бојса“ чинили су Меклин, Картер, Хауи Дороу, Кевин Ричардсон и Брајан Литрел, а у „Енсинку“ су били Џастин Тимберлејк , Ленс Бас, Крис Киркпатрик, Џои Фатон и Џеј Си Шасе.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво