Читај ми!

Два месеца пре „Егзита“ стижу наступи који су обележили фестивал: Офенбах, Hurts, Џејми Џонс

Тачно два месеца пред одржавање „Егзита“, 8. маја, стиже друга сезона премијерних емитовања наступа са главних бина фестивала у којима главне улоге играју „Офенбах“, "Hurts", Џејми Џонс, Ребека и Паула Темпл.

Реч је о делу специјалног „Егзитовог“ онлајн програма „Егзит ТВ“ покренутог 19. марта 2020. године емитовањем невероватног наступа групе „Фејтлес“, а тада је циљ био да уз снимке бројних свирки са Петроварадинске тврђаве, олакша свима, а посебно младима, останак код куће током ванредног стања.

Данас назиремо излаз из ситуације у којој смо већ 14 месеци и повратак животу на који смо навикли, а нова серија премијерних наступа с „Егзитових“ бина је ту да нас подсети на снагу коју имају музика уживо, заједништво, дружење и блискост, и уједно нам најављује само део онога што нас чека од 8. до 11. јула на Петроварадинској тврђави, на великој прослави 20. година „Егзита“, када ће се славити живот!

Другу сезону отвориће у суботу популарни француски двојац „Офенбах“, који је пред препуним простором испред главне фестивалске бине 2018. године направио журку за памћење.

Познати су по мулти-платинастом синглу Be Mine, као и хитовима Around the Fire, You Don't Know Me и Katchi, а у својим сетовима комбинују утицаје рокенрола и електронске музике.

Наредне суботе, 15. маја доносимо наступ техно-хаус ди-џеј звезде Џејмија Џонса из Денс арене из 2017. године, који је све присутне својим препознатиљивим звуком одвео на музичко путовање до легендарне Paradise журке.

Наступ светске концертне атракције – манчестерског бенда "Hurts" планиран је за суботу 22. мај. Популарност овог састава огледа се у милионима продатих албума и синглова, и распродатим турнејама широм света.

Те вечери уживаћемо у њиховом наступу с главне бине 2014. године и фестивалским химнама попут Stay, Miracle, Illuminated, Sunday и једном од највећих хитова претходне деценије Wonderful Life.

Коначно, 29. мај резервисан је за емитовање специјалног бек-ту-бек сета две даме са техно сцене – Ребеке и Пауле Темпл. Овај наступ уживо из 2017. године у Денс арени ексклузивно су извеле за све љубитеље берлинског звука.

Емитовање свих наступа одржаће се у сталном недељном термину, суботом од 20.21. Након прве године емитовања бројчаник „Егзит ТВ-а“, који се може пратити на Јутјуб каналу и Фејсбук страници „Егзита“, показује више десетина милиона прегледа програма, који је у стотинак дана емитовања, и кроз 130 стримова донео око 150 сати сјајног програма.

Лајф стрим, InfinitX, Новогодишњи специјал, "Concious Revolution", "Еxit HomeStream" и „Си стар стрим фестивал“ само су део ексклузивног садржаја реализованог како током година на „Егзитовим“ фестивалима, тако и у последњих 12 месеци.

Велика прослава 20. годишњице „Егзита“ одржаће се од 8. до 11. јула 2021. године на Петроварадинској тврђави, а своје наступе већ су потвдила нека од највећих светских и регионалних имена, као што су Давид Гета, ди-џеј Снејк, Тајга, Ерик Приц, Four Tet, Асаф Авидан, „Сабатон“, Паул Калкбренер, Нина Кравиц, Борис Брејха, Медуза, Соломун, Паул ван Дајк, Хани Дижон, Амира Медуњанин, Ида Престер с „Лолобриђидом“, „Буч Кесиди“, и многи други.

Сви детаљи у вези с уласком на фестивал биће на време објављени на званичном сајту „Егзита“, у складу с будућим епидемиолошким мерама Владе Републике Србије.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво