Читај ми!

Група "Hurricane" путује у Ротердам

„Песма Евровизије" ће бити одржана од 18. до 22. маја, а директан пренос такмичења моћи ћете да пратите на програмима Радио-телевизије Србије. Такмичарским вечерима присуствоваће највише три и по хиљаде гледалаца, односно биће попуњено 20 одсто капацитета „Ротердам Ахој арене", а карте ће моћи да пкупе само они који су их купили за прошлогодишњи „Евросонг"

Чланице групе "Hurricane", Сања Вучић, Ивана Николић и Ксенија Кнежевић, које са Евровизијским тимом РТС-а, путују у Ротердам, гостовале су у Јутарњем програму РТС-а.

Да ли сте спремне за пут, да ли се радујете и имате трему?

„Толико смо се спремале током целе године, тако да смо сад стварно спремне", рекла је Ксенија Кнежевић.

Ивана Николић истакла је да су спремне као запете пушке, и да једва чекају да полете. Значи нам што ће бити публике. Неће бити пуно новинара, као што је уобичајено.

„Из пређашњег искуства требало би да буде јако напорно, с обзиром да неће бити пропозиција које су биле претходних година, мислим да ће бити много лакше, јер ћемо већи део времена проводити у собама. Биће карантински тип боравка, из собе у Арену", рекла је Сања Вучић.

Овогодишња „Песма Евровизије" у Ротердаму може да се одржи уз ограничен број гледалаца у „Ахој арени", потврдила је Влада Холандије. Да ли се радујете што ћете ипак наступати пред публиком? 

Ксенија Кнежевић додала је да им је довољно што неће певати пред празном салом, већ пред публиком, а то их довољно радује , као и одлазак на такмичење.

„Бићемо саме на сцени, нас је три, имамо доста покрета, кореографија нам је захтевна, скоро свака реч у нашој песми има неки покрет, биће доста плеса и доста певања", рекла је Ивана Николић.

„За кореографију је задужен Милан Громилић, а за костиме Борис Карготић", рекла је Ксенија Кнежевић.

Постоје три верзије песме Локо,Локо, прву верзију смо имали прилике да чујемо у емисији „Студио", а та верзија је имала велики број прегледа на Јутјубу.

„Емисија Студио била нам је одлична припрема за Евровизију, самим тим што смо имали Русланин наступ", рекла је Ксенија Кнежевић.

Сања Вучић додаје да ће на такмичењу група певати на српском језику, јер је то до сада најбољи избор и песма одлично звучи на српском језику.

„Чар Евровизије је да се свако представи на свом језику", истакла је Ксенија Кнежевић.

„Енлеска верзија песме има нешто другачији аранжман и текст, који је радио Дарко Димитров, а текст сам писала ја", рекла је Сања Вучић.

Група „Hurricane", на такмичењу за песму „Евровизије", наступа под редним бројем 9, друге полуфиналне вечери.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво