Читај ми!

Лена Ковачевић: Црни лептир је моја крвна група

Пре неколико дана Лена Ковачевић је објавила нови сингл, под називом „Црни лептир“. Ова песма је другачија од осталих са албума који је у припреми. Истовремено, Лена је све популарнија у Турској, њени интервјуи и фотографије су објављени на насловним странама неколико магазина.

Један Црни лептир слуша се све више ових дана. Није у питању обрада рок хита из седамдесетих година већ нови сингл Лене Ковачевић. 

„Ми смо негде сад у току завршетка албума Кафе где имамо сасвим различите песме и мени се то много допада. Ово је једна, по сензибилитету заиста другачија песма и тотално је моја крвна група. Волим кад се то догоди јер то је нека магија која не може да се објасни, више може да се чује“, прича позната певачица.

Песма Црни лептир снимљена је веома брзо. Аутори музике су Дарко Димитров и Емина Јаховић, текст је такође писала Емина, а Димитров је био задужен и за продукцију и аранжман.

Овај ауторски дуо стоји и иза хит песме Cafe која је постигла успех и на међународној сцени.

Многима је прва асоцијација на назив добро позната песма из прошлог века. Говорећи о сличности између Црних лептира различитих генерација, Лена је истакла да је велики обожавалац „Ју групе“.

„Када смо осмишљавали назив, заиста нисмо размишљали о томе, већ о једном стању о којем говори текст. Ништа прикладније није могло да се тексту да и много је лепо што су се људи врло брзо везали за песму. Десети дан смо већ међу најгледанијим видео-снимцима на Јутјубу међу тако различитим садржајима. Знате да ја нисам тип извођача који је јурио и радио на тој врсти промоције, али је лепо када се органски те ствари догоде“, објашњава Лена.

Албум Кафе (Cafe) треба да садржи све синглове које је Лена Ковачевић објавила у последњих неколико година, али биће ту и нове песме.

„Имам дует са Марком Луисом који смо чули прошле године, а сад стиже дует са Емином Јаховић, једну дивну песму којој се баш радујем, треба да је објавимо у наредна два месеца. Мој сингл, а и дует са једним турским извођачем заокружиће ову радну годину, каква год она била“, најавила је уметница нагласивши да је срећна и задовољна што има прилику да снима и има утисак да ради упркос глобалној пандемији.

У плану је представљање албума и песама и у Турској.

„Ковид је, као и код свих нас у професионалном животу, заутсавио све на тренутак, али морамо бити позитивни. Надам се, иду пролеће и лето, да ћемо колико толико успети", закључила је Лена.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво