Читај ми!

Карантински албум Пола Макартнија

Албум „Макартни III“ појавиће се 11. децембра, а њега је Пол Макартни направио у потпуној изолацији у свом дому у Сасексу. Преко својих певачких аранжмана уз које је свирао гитару и клавир, британски музичар је накнадно убацио деонице са бас гитаром и бубњевима.

„Имао сам неке песме на којима сам годинама радио, али су остале недовршене, па сам почео да размишљам о томе чега све ту има. Сваки дан сам их помало снимао уз пратњу инструмента за које сам је написао и онда постепено додавао слојеве. Било је веома забавно“, рекао је британски уметник за Гардијан.

Оно што га је навело на прављење новог албума је необјављена песма из 90-их година When Winter Comes, која затвара албум и која је послужила као инспирација за другу песму – Long Tailed Winter Bird.

Приступ соло стварања албума можда у времену пандемије није ништа чудно, али га је бивши Битлс примењивао још 1970. године, када је компоновао албум Макартни I у тајности током последњих месеци бенда.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво