Занимљив викенд у Ботаничкој башти

Једна од најлепших винско-музичких манифестација „Wine Garden“, по други пут биће одржана у Ботаничкој башти „Јевремовац“ 19. и 20. септембра од 12 до 20 сати.

Због немогућности одржавања великих концерата, Ботаничка башта, која се простире на пет хектара, биће подељена на четири музичке зоне у којима ће од 13 до 19 сати бити одржани акустични концерти који ће употпунити уживање у природи и вину. 

Наступаће акустични бенд Hot Club of Belgrade, који свира џез обраде популарних песама и џипси-свинг музику, као и гудашки квартет Crystal Strings, који ће извести евергрин хитове, страну поп музику у енергичним аранжманима, као и обраде филмске музике у простору код Стаклене баште.

У другој зони посетиоци ће моћи да уживају у магичном звуку гудачког трија "A Corda", који ће изводити најлепша дела класичне музике. На тргу код фонтане ће се играти свинг, а своје умеће ће показати плесачи плесне школе  "Swing n Roll", док ће на једном од травњака наступати и улични свирачи.

Посетиоцима ће бити понуђен и богат извор вина, а представиће се више од 30 винарија из Србије и иностранства. 

Како би ужитак у дегустацијама вина био потпун на улазу ће моћи да се изнајме стаклене винске чаше, а депозит ће се враћати уз повратак неоштећене чаше. 

Осим вина посетиоци ће моћи да дегустирају и разне врсте сирева. Овогодишња манифестација биће организована у сајамском стилу уз велике мере опреза.

Штандови ће бити постављени на раздаљини од 10 метара, а посетиоци ће бити усмеравани како би се одржала дистанца.

Улазнице се могу купити у претпродаји уна билетарници Ботаничке баште и преко тикет сервиса tickets.rs, DD Tickets i Gigs Tix, а на дан одржавања догађаја на улазу.

Манифестацију су подржали: Град Београд, Туристичка организација Београда, Привредна комора Србије и Ботаничка башта „Јевремовац".

петак, 19. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво