Каква реакција на хит Фила Колинса "In the Air Tonight"

Готово четири деценије након што је песма Фила Колинса "In the Air Tonight" попут цунамија запљуснула „Билбордове“ топ-листе, сличан удар задесио је интернет, то јест друштвене мреже, због реакције два младића када су први пут чула хит.

 

Двојица јутјубера Тим и Фред Вилијамс на каналу Twins the New Trend објављују реакције и коментаре на старе хитове које слушају први пут.

Иако су њихови снимци популарни, никада нису изазвали интересовање људи као сада, када су први пут слушали чувену песму Фила Колинса.

Иако се двојици момака који имају двадесетак година песма допала већ од првих тактова, одушевљење које је наступило када су чули Колинсов соло на бубњевима било је такво да је запалило друштвене мреже.

In the Air Tonight је дебитантски сингл енглеског бубњара и кантаутора Фила Колинса.  

Песма је објављена у јануару 1981. године као водећи најавни сингл Колинсовог дебитантског албума Face Value.

Постала је хит такорећи преко ноћи, спот је емитован на МТВ-ју небројено пута, а на свим је листама песама из осамдесетих година.

Соло који на бубњевима изводи Колинс у последњој трећини песме описан је као „један од најмелодраматичнијих бубњарских потеза у историји“ због чега је нумера уврштена међу "101 Greatest Drumming Moments" у историји. 

Један је од највећих хитова Фила Колинса, а и данас сважи за његов заштитни знак.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво