Додела МТВ награда уживо у Њујорку крајем августа, можда и пред публиком

Додела МТВ видео музичких награда одржаће се у Њујорку крајем августа, потврдили су МТВ и гувернер Њујорка Ендрју Куомо. Не зна се једино да ли ће бити пред ограниченим бројем публике или без.

Додела МТВ награда биће прва манифестација од почетка пандемије коронавируса који ће се одржати физички, а не путем видеовезе.

Руководство МТВ-а и градоначелник Куомо су напоменилу да ће се на додели награда 30. августа у Центру „Барклис“ у Бруклини сви придржавати прописаних епидемиолошких мера и да ће што се тиче публике или бити ограничени капацитети или ће се манифестација одржати без присуства посетилаца, преноси Ројтерс.

Арена има капацитет од 19.000 места, али из МТВ-а наглашавају да ће се строго поштовати физичко растојање међу посетиоцима, а поједини делови наступа ће се одржати поред неких од њујоршких знаменитости.

За сада се не зна колико ће извођача наступити. Како пишу светски медији, детаљи и могуће опције ће бити објављени касније на основу епидемиолошке ситуације у Њујорку, који је у једном тренутку био најтеже погођен пандемијом коронавируса у Сједињеним Државама.

Додела музичких награда МТВ традиционално окупља највеће музичке звезде које наступају уживо и један је од највећих догађаја у овој индустрији. Извођачи и номинације за награде још нису објављени.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво