Александра Радовић је певачица године

Александра Радовић, поп дива јединственог гласа, једна је од најпризнатијих извођача и аутора на нашим просторима. Са тим су сагласни и слушаоци "Накси" радија, који су је изгласали за певачицу године, у тренутку када њен албум "Предворје животе" у издању ПГП-РТС-а постиже значајне успехе.

Иако је конкуренција била јака, слушаоци Накси радија издвојили су Александру као најбољу међу најбољим женским вокалима из целог региона. Свој звездани статус, Александра је утврдила ове године објавивши нови албум, са кога су се издвојили хитови: Не Хвала, Живим Бол, Анулиран, Где ћеш ову ноћ.

"Мени су најдраже оне награде које долазе од публике. Хвала мом дивном Накси радију, најпре на номинацији у четири категорије, хвала мојој дивној публици и свима вама који сте гласали за мене у категорији "Певачица године" и на тој награди која ће донети још једну нову радост у мој пословни живот. Хвала свима вама на љубави и на пажњи свих ових двадесет година, колико се слушамо, трајемо заједно и волимо", изјавила је Александра Радовић.

Гласање за ову награду трајало је месец дана, а поред Александре Радовић Накси Звезду по избору слушалаца познатог радија, добили су и Здравко Чолић, Северина, Сергеј Ћетковић, група Црвена Јабука и Невена Божовић.

Александра Радовић је била номинована и у категоријама песма године за Не Хвала, за албум године "Предворје живота", за сарадњу године са композиторком Александром Милутиновић, и за певачицу године, где је и однела победу.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво