"Исказ" - Видео спот за нови сингл "Ко ти је рекао"

Нови сингл бенда "Исказ" носи назив "Ко ти је рекао" и наћи ће се на петом студијском албуму "Лавиринат". Песмом нам поручују да је могуће остварити своје снове - уколико постоји искрена жеља, воља и "одлучност, да се направи нешто ни од чега."

Бенд "Исказ" је потекао из Панчева и постепено су градили "своју причу". Музика коју стварају је фузија хип хопа, фанка, хард рока и сличних праваца "и као таква најбоље појачава текстове кроз које се прожима бунт, позив на буђење, ставови човека као јединке као и питање човековог постојања." наведено је у званичној биографији бенда.

Од 2006. године, која се рачуна као година почетака бенда, "Исказ" је путем заједничких песама сарађивао са многим извођачима сличних идеја, међу којима издвајају: Марчела, Елементал, Саншајна, Којота и Ајсбурн, Струку, Скај Виклера, Тимбета, Бвану, Микрија, Кандзију, Ајс Нигрутина, Бобана Ритам Нереда,...

"Та сарадња и ширење сличних идеја и ставова у неким случајевима добија виши смисао, те је у том духу направљен спој "Марчело & Исказ" као својеврстан музички хибрид и супергрупа која је у периоду од 2010. до 2015.године функционисала на тај начин сто су поред заједничких, извођене и актуелне песме са репертоара Марчела и Исказа. А Зоран- Киза-Исказ је вокал и у бенду "Саншајн", са којима наступа од 2007. године и активно је инволвиран у креирање текстова и музике."

Препоручујући нови сингл Ко ти је рекао, Зоран Стефанов - Исказ, вокал и фронтмен бенда "Исказ", позива све "сањаре" да више прате своје срце и инстинкт, а мање "правила оних који им говоре да је нешто немогуће постићи. Јер за све постоји начин, уколико је у основи исконска љубав и посвећеност."

Видео спот за песму Ко ти је рекао је, поверавају чланови бенда- својеврстан омаж свему што су остварили као музички састав у протеклих деценију и по. Обухвата неке од најзначајнијих тренутака у досадашњем раду групе, као и сусрете са личностима које су на разне начине утицале на стваралаштво бенда.

Поред осталих, у овом видео споту се појављују pojavljuju Dog Eat Dog, Guano Apes, Onyx, Dope Dod, Hed PE, Crazy Town, Delinquent Habits, Hollywood Undead, Goblini, Ritam Nereda, Sunshine, Sajsi MC, Bvana, Prti Bee Gee, Elemental, Smoke Mardeljano...

 У каријери Зорана Стефанова - Исказа, значајно место заузима и "Бунт Рок Фестивал" РТС-а , где се одлично снашао у улози водитеља. Сегмент из петог серијала "Бунт Рок Фестивала" РТС-а је такође имплементиран у видео спот Ко ти је рекао.

Исказ поверава да су овим видеом желели да дочарају и како, из угла бенда, изгледа време проведено иза бине, на путу и између концерата. ..

"Постоји велики део материјала који није доспео у видео али би за комплетну слику било потребно много више од три и по минута песме, тако да смо понешто оставили и за неку другу прилику. Видео спот за песму Ко ти је рекао је својеврсни сиже захвалности и испуњености коју осећамо због свега постигнутог... Али и о љубави - која понекад боли, али никад није неузвраћена. Надам се да ће публика то препознати и да ће део тих наших порука допринети да се и они осећају боље, захвалније, оптимистичније. А доза оптимизма и позитиве нам је свима потребна у овим лудим временима... можда више него икада раније", поверава Зоран Стефанов Исказ.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво