Одлучено – Егзит од 13. до 16. августа

Потврђено је да ће се музички фестивал на Петроварадинској тврђави одржати од 13. до 16. августа. Капацитет фестивала биће преполовљен од уобичајних 55.000 посетилаца по дану, а поновна продаја карата почиње од 1. јуна.

Након што се епидемија завршила у већини балканских земаља, председница владе Србије Ана Брнабић по препоруци Кризног штаба замолила је „Егзит“ да се не откаже, већ помери на каснији летњи термин.

Након додатних консултација, и званично су одређени нови датуми за обележавање 20 година једног од водећих фестивала света и „Егзит“ ће се и дефинитивно одржати од 13. до 16. августа ове године на Петроварадинској тврђави.

„Егзитов“ тим најављује и да ће се овогодишње издање организовати у блиској сарадњи са националаним кризним штабом Републике Србије, а као једна од мера биће и смањење капацитета фестивала на пола од уобичајних 55.000 посетилаца по дану.

Биће затворени и поједини ровови у којима је иначе смештено преко 40 бина и зона, али ће најимпресивнија и највећа места на Петроварадинској тврђави која чине „Егзит“ легендарним у светским оквирима, као што су централна Главна бина, колосална Денс арена и култна Ноу слип бина, али и још неке мање зоне, овог лета заједно чинити светску престоницу музике.

Поновно покретање продаје улазница креће 1. јуна тачно у подне, док ће више детаља о програму, формату, али и свим опцијама за рефундацију за оне којима не одговарају нови датуми, бити познато већ у наредним данима.

Фестивалски тим је потврдио и да је велики број извођача већ изразио велику жељу да на тврђави наступи овог лета, а након што су многи од њих били у изолацији месецима, „Егзит“ виде као могућност да се коначно сретну са обожаваоцима уживо.

 

субота, 20. април 2024.
5° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво