"Pixies" свира на Ташмајдану тек следећег августа

Легендарни амерички бенд „Pixies" уместо 1. септембра 2020. године, одржаће концерт на стадиону „Ташмајдан“ у Београду, 31.августа 2021. године у 20 и 30 сати.

До померања концерта "Pixies" за годину дана, дошло је пошто је бенд услед глобалне ситуације са пандемијом Ковид-19, био присиљен да помери турнеју за 2021. годину у оквиру које је био најављен и наступ у Београду. Силом прилика ћемо морати да будемо још мало стрпљиви.

 - Већ купљене улазнице за "Pixies" важе за нови датум 31. августа 2021. године, у продаји су преко продајних места и мреже www.tickets.rs .Трибине и партер коштају 2. 800 динара, а фан пит је 3. 500 динара. За оне који желе поврат улазница креће од првог јула.

- Улазнице купљене онлајн - послати мејл на office@tickets.rs

- Улазнице купљене на "Ticket Vision" продајним местима ван Београда, могу се вратити на благајни Штарк Арене, уз приложену слику купљених улазница.

Алтернативни бенд из Бостона "Pixies", светску пажњу привукао је структурно и динамички неуобичајеним, али изузетно узбудљивим песмама попут Caribou, Gigantic, Where Is My Mind, Debaser, Here Comes Your Man и Monkey Gone To Heaven, забележених на низу данас култних, бучних гитарских албума - (mini) "Come On Pilgrim" (1987), "Surfer Rosa" (1988), "Doolittle" (1989), "Bossanova" (1990) i "Trompe le Monde" (1991).

После распада бенда 1993. године, аутор, певач и гитариста Блек Френсис, гитариста Џои Сантјаго, басисткиња Ким Дил и бубњар Дејвид Ловеринг, поново се окупљају 2004. године, а дискографски рад објављују, само без чланице Дил, албумом "Indy Cindy" (2014).

Са басисткињом Пас Ленчантин стиже "Head Carrier" (2016) и коначно "Beneath the Eyrie" (2019), који је очувао познату гневну убрзаност, бескрајну маштовитост и живописну "Pixies" естетику, о чему сведоче синглови Catfish Cate, On Graveyard Hill и Lone Rider.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво