Није код "Фрајли" све љубавно има мало и бећарлука

Марија Мирковић једна од чланица групе „Фрајле“, борави у Загребу, где се спрема за нове наступе.

Путем Скајпа укључила се у програм Београдске хронике и као репортер испричала како је у Загребу и шта у плану имају "Фрајле".

„У Загребу је супер, време је сунчано и живот се после земљотреса, који је оштетио центар града, полако враћа у нормалу. Што се тиче самог вируса мислим да је овде све сада уреду. Људи су почели нормално да функционишу, кренуле су саобраћајне гужве и све је као раније", рекла је Марија Мирковић .

Концерти групе "Фрајле" су померени, да ли сте у контакту, да ли сте вежбале?

„Јесмо, само је проблем вежбање путем социјалних мрежа, због интернета, све касни. Снимиле смо за забавни програм нумеру За милион година. Концерти који су требали да се одрже у Комбанк дворани померени су за 22, 23. и 24. октобар, а карте важе за те датуме", истакла је Марија.

Чију песму приватно најчешће певаш ових дана?

„Слушам песме на језицима које уопште не разумем, а не знам зашто. Свака од нас труди се да напише нешто ново, да када се вратимо имамо нешто ново. Како време иде тако се и ми мењамо, мења се и наша музику, ту смо у поп музици", додала је Марија Мирковић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво