Преминуо музички продуцент Хaл Вилнер

Продуцент Хал Вилнер, преминуо је у 64.години. Имао је симптоме који су могли да укажу на коронавирус, мада му та болест званично није дијагностикована.

Радио је на албумима познатих рок звезда као што су Lusinde Vilijams, Lu Rida i Marijen Fejtful. Четири деценије бирао је музику за телевизијски програм „Суботом увече уживо", а продуцирао Дизнијеве филмове и албуме посвећене Telonijusu Monku, Ninu Roti, Kurtu Vejlu, Čarlsu Mingusu.

На тим пројектима ангажовао је звезде попут Стинга, Кит Ричардса, Ринго Стара, Сузан Вега, као и групе "Los Lobos" i "Voz (Not Voz)".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво