„Плацебо“ из Лондона поручује: Пазите се међусобно

Култни алтернативни бенд „Плацебо“, чији је долазак на „Арсенал фест“ најављен за 24. јун, услед ситуације са коронавирусом прекинуо је започети рад у студију и поручио обожаваоцима да пазе на себе.

„Снимали смо у студију, били практично у групном карантину последњих неколико месеци, закључани у затвореном простору недељама унедоглед, без приступа људи споља. Путовали смо истим колима тамо и назад, ишли кући само да одспавамо. Тако да смо се осећали самоизоловано, али то једноставно није било довољно. На крају, исправна одлука је била да прекинемо сесију, и поштујемо оно што је било неопходно да се уради“, објашњавају момци из бенда на Фејсбуку.

Гитариста и певач Брајан Молко и басиста Стефан Олсдал наводе да су услед новонастале ситуације ошамућени, да се чини као да им је тло измакнуто испод ногу и да осећају, верују као и њихови обожаваоци, „разочарање, љутњу, збуњеност и помало страх“.

„Шта сада? Има доста ствари које бисмо покренули, али питање је како то учинити ведра духа, пошто је веома лако упасти у негативно понашање и препустити му се. Били смо тамо и знамо да се то лако деси. Али проклетство! Идемо, нова су времена, па тако и нове могућности. Ако се потрудимо око мисли остало хоће, мора уследити, али у своје време“, наводе у објави чланови геупе „Плацебо“.

Молко и Олсдал саветују обожаваоце да буду стрпљиви јер им треба времена да се прилагоде новој ситуацији, да буду добри према себи и да допусте себи да осете различите ствари у себи.

„Осећања су нормална. Понекад кад је то превише, одморите се, ментално се одморите један дан, јер и то је у реду. Ништа не стаје, све се мења, и то је у реду. Останите безбедни и урадите оно што је правилно, а знамо да знате шта је то – пазите се међусобно. И видимо се на другој страни. Много љубави са балкона у Лондону“, закључује група „Плацебо“.

четвртак, 25. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво