Трећа срећа – Дизни на Ушћу

Концерт на отвореном, два пута одлаган због неповољних временских прилика, Београдска филхармонија ће одржати седмог септембра на Ушћу, када ће извести „Дизни Фантазију“.

Локација концерта је, како је навадено у саопштењу, незнатно измењена те ће се традиционални филхармонијски пикник овога пута одржати „прекопута“, односно на Ушћу (Нови Београд, блок 14), под диригентском палицом сталног гостујућег диригента Данијела Рајскина.

„Сви оправдани и рационални разлози су били недовољни да нас утеше због временских (не)прилика које су нас два пута омеле да поклонимо публици најлепши музичко-анимирани спектакл свих времена. Зато се сада, надамо трећој срећи и ведром септембарском небу. Молио бих све који упражњавају додолске ритуале да се у наредно време суздрже од практиковања истих, а Београдска филхармонија вам обећава незабораван спектакл за све генерације“, поручује Иван Тасовац, директор Београдске филхармоније.

„Дизни Фантазију“ уживо нестрпљиво ишчекују бројни фанови из целе земље и региона будући да се ова сензационална продукција изводи први пут на нашим просторима.

Музичари Београдске филхармоније свираће чувене нумере класичне музике испод великог екрана на коме ће се приказивати компилација оригиналног филма Фантазија, ремек-дела Волта Дизнија из 1940. године. Филм Фантазија 2000, званично никада није приказан на нашим просторима.

Концерт је као и до сада бесплатан и намењен је свим генерацијама.
Почетак је заказан тачно за 20 часова, а капије за пикник биће отворене три сата раније.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво