Марика Роса и Јулиет Сикора у „Хангару“ 13. јануара

Једна од најпрепознатљивијих источноевропских техно ди-џејева Марика Роса наступиће на последњем догађају у оквиру „Сентрал денс ивента“ новогодишњег фестивала, у недељу 13. јануара у „Хангару“ у Луци Београд.

Необичној представници украјинске електронске сцене придружиће се Јулиет Сикора, хаус ди-џеј, продуцент и сувласница издавачке куће „Китбол“. Те вечери двема дамама домаћу подршку пружиће Рокса и Марк Андерсон.

Марика Роса препознатљива је по тврдом техно звуку којим је освојила публику широм света, од највећих украјинских фестивала као што су „Казантип“ и „Глобал гедеринг Јукрејн“, преко бројних сетовима широм Европе и Мексика.

Током своје успешне каријере Марика је делила бину са многим извођачима светске електронске сцене, док се њене нумере налазе у самим врховима „Битпорт“ листа. Недавно је објавила сингл In Hypnose на којем је сарађивала са познатом напуљском продуценткињом и ди-џејом Дебором де Луком.

Оно што Марику разликује од осталих ди-џејева су веома мрачан андерграунд техно звук, енергични наступи и јединствен стил.

Јулиет Сикора већ дуги низ година веома је препознатљива на хаус сцени. Крајем 2013. године у сарадњи са „Тјуб енд Бергер“ објављује сингл Come On Now (Set it Off) с којим бележи огроман успех и светску популарност.

Песма је доживела велику подршку ди-џеј заједнице и публике, многобројна радијска емитовања и милионске прегледе на Јутјубу.

Ограничен контингент улазница налази се у продаји путем мрежа „Евентим“ и „Гигстикс“ по цени од 990 динара за партер и 1.490 динара за ВИП сектор.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво