Нови сингл „Арктик манкиза” опет на винилу

Оно што је у јулу урадила са претходним синглом "Crying Lightning" - објавила га на винилу у хуманитарним продавницама Оксфам - енглеска група „Арктик манкиз” ће поновити 16. новембра са новим, "Cornershop".

Алтернативни рок састав из Шефилда, "Арктик манкиз", саопштио је да ће нови сингл "Cornershop" на винилу продавати у хуманитарним радњама Оксфам, објавио је "Њу мјузикал експрес" (НМЕ).

Сингл ће бити доступан од 16. новембра, и пратиће га шифра која ће купцима омогућити да са Интернета копирају MP3 формат песме "Cornershop", као и друге нумере које ће се наћи на винилу.

A наћи ће се три нове песме за "Б" страну: "Catapult", "Sketchead" и "Fright Lined Dining Room".

Енглеска група је навела и да је у поједине омоте убацила "златне улазнице" за предстојећу распродату турнеју коју ће одржати по Великој Британији.

Бенд "Арктик манкиз" је и претходни сингл, "Crying Lightning" са албума "Humbug", објавио у јулу на винилу и пустио га у продају путем Оксфамових продавница.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво