Захуктаваjу се припреме Тијане Богићевић за „Евросонг“

Тијана Богићевић, представница Србије на „Евросонгу“, открила је да припреме за „Песму Евровизије“ увелико теку и да узбуђење расте. Песму ћемо чути у суботу, а Тијана истиче да није уплашена и да ће сценски наступ бити одличан.

Захуктаваjу се припреме Тијане Богићевић за „Евросонг“ Захуктаваjу се припреме Тијане Богићевић за „Евросонг“

„Још откад сам била мала, 'Песма Евровизије' је била велики догађај. Наравно да је велика част што представљам своју земљу. Да ли се надам победи – да, наравно, али ми је фокус само на ономе што треба да радим. А то је певање. Успех је да нас најбоље представим, што ћу свакако учинити“, истакла је наша представница на дружењу са новинарима, које је вечерас одржано у Галерији РТС-а.

Говорећи о музици која се протеклих неколико година могла чути на „Евросонгу“, Богићевићева је изнела своју процену да квалитет јесте пао, али не само на том такмичењу већ у целом свету.

„Такво је време сада. Битнији је визуелни доживљај од музике. Сцена и костими свакако јесу важни, али ипак, на крају увек победи најбоља песма“, додаје Тијана.

Наша представница наводи да не осећа страх, јер се певањем бави цео живот: „Не плашим се, одлично ћемо се припремити. Сценски наступ ће бити добар и битно ми је да је песма одлично снимљена и да супер звучи. Остало – како буде“.

Тијана би песму In Too Deep сврстала у поп жанр, а истиче да јој је блиска и да воли такав стил.

„Бићете задовољни", са сигурношћу поручује Богићевићева.

Јавност је већ имала прилику да чује најавни део нумере, а у суботу ће бити представљена цела композиција. Ових дана ће бити објављен и спот, открила је Душка Вучинић, шеф Службе за пи-ар и корпоративни имиџ РТС-а.

Аутори овогодишње српске песме су музички продуценти, композитори и оснивачи "Symphonix International"-а Борислав Миланов, Бо Першон, Јохан Алкенас и Лиса Ан-Мари Линдер. Као аутори радили су на многим пројектима, а на „Песми Евровизије“ остварили су успехе и били део тима који је 2014. године победио на такмичењу са Кончитом Вурст и песмом Rise Like a Phoenix.

Такмичење за 62. „Песму Евровизије“ ће се одржати у Кијеву, у Украјини. Полуфинала су заказана за 9. и 11. мај, велико финале је 13. маја, а РТС ће директно преносити све три вечери.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво