Џони Ранковић у новом споту терa страх

Најмлађи рокер у региону, 13-годишњи Никола Џони Ранковић објавио је спот за песму „Страх“ са албума „Терам по свом“ у коме поручује како отерати страх.

Након спота Покрени се, којим је албум промовисан и који је наишао на изузетно интересовање јавности, мали Џони наставља да шаље важне животне поруке не само својим вршњацима, музичарима и љубитељима жестоког рока, већ свим људима у овом тешком времену.

Песма Страх има упечатљив текст, док сам спот осликава Џонијев живот из перспективе коју он никада није желео да потенцира, осим у жељи да се солидарише са онима који имају животне проблеме или да их личним примером подстакне на борбу.

Уз потресне слике свакодневице, у споту доминирају његова воља, храброст и бескомпромисност у намери да све недаће победи музиком, свирајући гитару, наступајући са својим бендом "The Churlians" или учествујући у бројним хуманитарним акцијама бескрајно ценећи сваки нови дан и радујући се животу.

„За боље разумевање стихова и музике раде се покретне слике које се зову спот, али за истинско разумевање песме Страх људи морају да одрасту. Треба да пронађу скривену снагу у себи и тако се лакше боре са проблемима које свакодневно имају, да одреде себи циљеве и да се на путу до њих ничега не плаше, а да се на њему зауставе само када треба да помогну другоме“, објаснио је млади музичар.

Ранковић свира гитару од најранијег детињства, изучава теорију музике и продукцију, свакодневно вежба, пише песме, аранжмане и не запоставља ни школу, јер намерава да студира у иностранству.

За свој албум Терам по свом, објављен ове године, написао је све песме (музику и текст), отпевао их и одсвирао, а албум је продуцирао Војислав Аралица.

„Када сам почињао рад са Џонијем, нисам ни слутио куда би то могло да нас одведе. Учећи га и радећи са њим сам на крају схватио колико сам заправо ја научио од њега, пре свега о преданости, храбрости, таленту и љубави која је сваког момента била покретач свега“, истакао је Аралица.

Џони је фронтмен бенда "The Churlians" који чине његови вршњаци Павле, Марко, Гриша и Јелена, са којима редовно вежба и припрема наступе за фестивале у наредној години за које су већ добили позиве.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво