Читај ми!

Певајте Бајагину песму на концерту!

Фестивал БУНТ позива заинтересоване музичарке да се до 25. октобра пријаве за учешће на добротворном концерту „Са женске стране јастука“, на коме ће, 9. новембра у Звездара театру, неке од најистакнутијих певачица из региона изводити песме Момчила Бајагића-Бајаге.

За учешће на концерту могу се пријавити солисткиње или чланице женске инструменталне или вокалне групе из Србије и региона, афирмисане или не, које имају своју верзију неке од Бајагиних песама, преноси Танјуг.

Пријаве и снимак треба послати до 25. октобра у 12 сати путем Фејсбук стране Бајаге и „Инструктора“: www.facebook.com/bajaga.official.fan.page/timeline или путем мејла bajagainstruktori@gmail.com.

Извођач или група мора послати свој демо-снимак једне Бајагине песме коју би извели, као и основне податке о себи, уз своје Јутјуб, Фејсбук линкове ако их поседује.

Посебан жири фестивала БУНТ преслушаће све понуде и изабраће „посебну гошћу“, која ће учествовати 9. новембра на концерту Са женске стране јастука на коме наступају Катарина Јовановић, Дивна Љубојевић и „Мелоди“, Биља Крстић и „Бистрик“, Ана Софреновић, Лена Ковачевић, Амира Медуњанин и Анте Гело, Ива Икон, Јелена Жугић, група „Луз Азул“, тамбурашки састав „Ла Банда“, Дечји хор РТС-а, квартет Интермецо...

Сва средства од продатих карата за концерт Са женске стране јастука биће искоришћена за куповину пијанина студенту Ивану Башићу, добитнику неколико међународних награда, који нема свој инстумент за вежбање.

„Велика ми је част што су ове даме, као значајна музичка имена, пристале да певају моје песме. Наслов 'Са женске стране јастука' је одлично смислио Пеца Поповић, јер се ове године навршава три деценије од изласка албума Са друге стране јастука“, изјавио је Бајага.

Бајагић је рекао да избор песама на дамама које ће их певати, као и на људима из БУНТ-а.

„Једва чекам да видим како ће то изгледати у Звездари“, додао је Бајага.

Улазнице за концерт коштају 1.200 динара.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво