Читај ми!

Нови Хари Потер биће најкраћи филм серијала

„Хари Потер и реликвије смрти 2“, који у биоскопе стиже 15. јула, биће најкраћи филм у серијалу о дечаку чаробњаку, открили су продуценти овог остварења.

Продуценти последњег филма о дечаку чаробњаку Харију Потеру навели су да ће то остварење бити краће од претходних, пренео је данас сајт Диџитал спај.

„Хари Потер и реликвије смрти 2" стићи ће 15. јула у биоскопе широм света.

Снимљен према последњем, седмом роману Џоане Роулинг, тај филм је подељен у два дела. Биоскопска публика је први део могла да гледа у новембру прошле године.

„То ће бити најкраћи филм серијала", рекао је продуцент Дејвид Барон.

За сада је најкраћи филм серијала „Хари Потер и ред феникса" из 2007. који траје 138 минута.

Продуценти су о новом филму рекли и да ће бити испуњен акцијом. „Акције неће бити непрекидно, али ће је бити довољно. Једна од ствари које Харија Потера чине толико посебним није акција, нити магија, него јунаци, хуманост и истина", рекао је Хејман.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво