Читај ми!

За промену, Слагалица је добила победницу

У финалу 156. циклуса Слагалице знање су укрстили Драган Исаиловић, који је учествовао у више од 50 емисија најпопуларнијег квиза, и Биљана Малиновић, којој је ово друго учешће после више од 10 година. Овога пута била је најбоља.

Победница вечерашње финалне емисије 156. циклуса Слагалице, Биљана Малиновић, дипломирани фармацеут, први пут се 2011. године, још као двадесетогодишњакиња, опробала у овом квизу и тада је у коначном пласману освојила друго место.

Драган Исаиловић, њен вечерашњи противник, стари је познаник гледалаца Слагалице, коме је, пак, недостајало само друго место да комплетира све досадашње пласмане. Како је навео, на овај начин се и опрашта од овог квиза који му је пружио безброј дивних тренутака.

У разговору са Биљаном Малиновић, уочи вечерашње емисије, сазнали смо да се после првог учешћа, наредних пет, шест година редовно пријављивала за Слагалицу, али да је нису позивали, те је на крају одустала.

Као што је нагласила на уручењу награда, заслуге за њено поновно учешће које је тако успешно окончала припале су њеном другу Душану, који ју је пријавио и био јој највећа подршка.

Осим што се окушала у Слагалици, Биљана се појавила и у квизу Стигни ме ако знаш, а учешће на паб квизовима јој је омиљена забава.

У овом циклусу била је једина такмичарка и изражава искрено чуђење зашто се више жена не пријављује.

„Сматрам да жене имају подједнако знање као и мушкарци, али већина нема храбрости да се пријави, што мислим да је погрешно. Требало би што више жена да се пријављује. То је вероватно нека блокада и страх да се не осрамоте, али нема потребе за тим. А можда имају и мање времена и више обавеза него мушкарци, па не стижу“, додаје Биљана.

За учешће у квизовима, како каже, не припрема се додатно. Оно што је занима, то зна и запамти. У овом циклусу јој је најтежи противник био у првој емисији, мада су сви остали били добри. Нараво, као и већини, дешавало јој се да на крају емисије не може да верује како није знала одговор на нека питања, кад зна да зна, али изгледа да трема ипак узима данак, како такмичари често истичу.

„Чини ми се да нису сви показали колико знају. Када разлика почне да се повећава, многи се успаниче и онда не успеју да се врате у игру“, напомиње Биљана.

Биљана каже да су чланови породице, родбина, пријатељи и колеге имали само речи похвале за њено учешће и пре него што је победила.

„Знала сам да је Слагалица гледана, али пошто као фармацеут радим у апотеци, већ данима више од половине пацијената ме препознаје и пуни су позитивних коментара, тако да тек сада схватам колико је то омиљен квиз“, наглашава победница 156. циклуса ТВ слагалице, Биљана Малиновић.

Уз честитке, остаје да јој пожелимо срећу у суперфиналу.   

уторак, 23. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво