Читај ми!

Још мало па ћемо сазнати да ли заиста можемо рећи: „Лако је Ралету"

Екипа серије „Лако је Ралету“ коју РТС припрема у сарадњи са „Вижн тимом“ стигла је до половине снимања. Четрдесет епизода емитоваће се на Првом програму.

Серија Лако је Ралету која настаје по култном ситкому Сви воле Рејмонда стиже на екране почетком године. Ауторски тим каже да је причу о љубави али и насугласицама у породици лако прилагодити нашем поднебљу. Понет ликом Ралета, спортског новинара, глумац Андрија Милошевић атмосферу са снимања дочарава у спортском жаргону.

„То вам је исто када раде тренер и било који спортиста, они знају како им теку припреме. У ком делу ћете бити кондиционо најбољи, у ком ћете бити креативно најбољи, тако вам је и овде. Ми смо сада на врхунцу креативности сада радимо најбоље следећих месец дана", описао је Милошевић.

У глумачкој екипи су и Бранимир Брстина, Александар Срећковић Кубура, Маша Дакић и Љиљана Благојевић, која каже да је за њих сет постао друга кућа.

„Основна породица је ту сваки дан, све време, лепо се дружимо у овим прилично тешким временима на неком глобалном плану ово ипак дође као једно лепо уточиште и нама, бар ова четири месеца да мислимо о неким духовитим, препознатљивим и увек лепим породичним збивањима", открива глумица Љиљана Благојевић.

Уиграној екипи придружиће се више од 120 гостујућих глумаца, међу којима су и спортске легенде. По томе и смеху који ће обојити сваку сцену серија је блиска ситкому.

„Другачије се то снима у Америци, другачије се третира и епизода и сама глума. Ми смо имали срећу да смо добили баш добру, квалитетну адаптацију сценарија, да је фантастична глумачка постава и да је ово уживанција потпуна. И на самом снимању је вриштање од смеха али много је важније да се постигне та нека оригиналност унутар већ постојећег формата", каже Огњен Јанковић, редитељ.

Поред гостујућих глумаца, гости стижу и са Факултета драмских уметности. Посета сету организована је за студенте продукције, како би се што боље припремили за будуће професионалне изазове.

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво