Читај ми!

Друга сезона серије „Клан“ на РТС 1

Прва сезона серије Клан изазвала је велику пажњу наше публике, а већ од 1. октобра на Првом програму РТС-а започињемо другу сезону у којој ће главни ликови Шок и Паша наставити успон мафијашког клана.

О узбудљивим догађајима из подземља причали су глумци Александром Димитријевићем и Недимом Незировићем који тумаче ликове Шока и Паше, гостујући у Јутарњем програму РТС-а.

„Друга сезона серије се разликује од прве и жељно ишчекујемо да крене наставак серије. Радња сценарија се мења, постоји и нови драмтуршки увод у нову причу са дубљим драматичним тоном", истакао је Недим Назировић.

„Серију од других разликује дубока анализа људи из мафијашког круга без улепшавања приче. Мислим да смо за ових две и по године направили причу из више углова везаних за ликове, прича није једнострана", рекао Александар Димитријевић.

Како је навео Недим у самом старту снимања серије акценат је био на едукативном делу, иако то грубо звучи. Свака епизода се заврши са нечим што остави питање за нас. Друга сезона говори о успону Клана.

Од 4. октобра 2022. године, Александар Димитријевић и Недим Назировић појавиће се у још серији РТС-а, "Бранилац" у којој тумаче улоге на правој страни закона.

субота, 20. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво