Читај ми!

Камионџије – снима се трећа сезона

Прва клапа новог циклуса серије "Камионџије д.о.о." пала је пре 15-ак дана. И трећа сезона серије у продукцији РТС-а, снима се у Убу и селима Тамнаве.

Снима се 12 епизода треће сезоне нових Камионџија и авантура мајсторског тандема Баје и Жиће. И даље на основној идеји незаборавног творца Гордана Михића и актуелизоване кроз сценарио Владимира Ђурђевића.

„Ми смо једна топла породицна серија и ја мислим и мој је једини циљ да ми растемо из сезоне у сезону. Заиста верујем да ће ова трећа бити боља од прве две.Ми ћемо имати преко сто глумаца,број објеката и сцена ће бити већи него претходних сезона", истакао је Филип Чоловић, редитељ серије.

На таласу добре гледаности претходних епизода, снимање нових обрадовало је уиграну екипу. Расположење глумаца, сазивелих са ликовима могло се видети и на сету у Памбуковици

„Ја се сад питам који је ово дан снимања имам утисак да је сто педесети то јест да нисмо никад ни прекидали,као да није било ових пауза између ових летњих снимања.Екипа је заиста уиграна", напоменуо је глумац Тихомир Станић.

„Некако смо постали део Даре ја сам она и она ја, и некако то се све помесало,тако да нам је у трећем циклусу некако много лакше и сценарио нам је некако да бољи", истакла је глумица Паулина Манов.

Причом о искрености и доброти обичних људи Камионџије освајају телевизијске гледаоце.

"И народ у њиховоим судбинама чита своју судбину.Народ у њиховој доброти у њиховој неснађености, у њиховој храбрости, њиховој одважности препознаје и своје врлине и зато је ово гледано и зато ће увек бити гледано", рекао је глумац Ненад Јездић.

"У људској природи је помагати једни другима,тако да то смо мало заборавили чиними се и мислим да зато ове Камионџије имају нсвој створени свет и своју причу која се гледа", истакла је Тања Пјевац.

Последња клапа, планирана је за половину октобра, а емитовање нових епизода на РТС-у почетком 2023. године.

субота, 20. април 2024.
4° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво