Читај ми!

Снима се друга сезона „Јужног ветра“ са холивудским и руским глумцима

У Београду је почело снимање друге сезоне серије „Јужни ветар: На граници". У наставку популарне серије ће играти холивудски глумци Вилијам Болдвин и Ерик Роберт и руска глумица Оксана Акиншина.

Поред већ познатих, у новој сезони обрте ће доносити и нови ликови. Порочног дипломату који по завршетку каријере остаје у Србији игра Вилијам Болдвин.

„Играм једног изразито мрачног и непријатног лика. Не играм често такве улоге, па ми је ово била прилика да се повежем са том непознатом страном у себи. Надам се да ће вам се допасти тај мрачни лик“, каже глумац Вилијам Болдвин.

Познат је као старији брат Џулије Робертс, Ерик Робертс има и незваничну титулу најзапосленијег глумца у Холиводу. У наставку серијала Јужни ветар игра пензионисаног агента агенција ЦИА који почиње да ради за нафтни конгломерат.

„На сваком првом дану снимања новог филма осећам се као дечак који после летњег распуста креће у школу, помало нервозно. Тако се и сада осећам“, истиче глумац Ерик Рробертс.

У улози Ларисе, амбициозног агента руске тајне службе је глумица Оксана Акиншина.

„Оно што је најзанимљивије је драма и односи између јунака, тако да мислим да ће интензитет да буде на високом нивоу управо због квалитетно постављених односа“, наводи глумац Милош Биковић.

Нових 10 епизода дешаваће се у јеку политичких превирања и сукоба на свим нивоима и доносе неочекиване промене у животима Петра Мараша и других јунака и антијунака Јужног ветра.

четвртак, 18. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво