Читај ми!

Шпијунажа и снимање филма у Србији о проблематичном сину Џоа Бајдена

Кевин Морис, адвокат из Лос Анђелеса и лични пријатељ Хантера Бајдена, наводно је прошле јесени долетео у Београд да шпијунира продукцију филма о проблематичном сину америчког председника, пишу амерички медији.

Један од продуцената филма My Son Hunter Фелим Макалир оптужио је Мориса да је прошле јесени са два помоћника приватним авионом долетео у Србију и интервјуисао екипу филма, под изговором да и он планира да сними остварење о сину америчког председника.

Макалир каже да тада није знао за повезаност Мориса и Хантера Бајдена, али му је било чудно што гости нису гасили камеере и снимали током посете. Сада му је, како каже, јасно да је Морис заправо дошао да шпијунира снимање биографског филма о проблематичном сину америчког председника.

Како наводе продуценти, филм My Son Hunter бави се откривањем корупције у породици Бајден, а снимање је почело у Србији прошле године.

Макалир и копродуценткиња Ен Макелхини кажу да је остварење финансирано у потпуности од донација људи широм света, јер ниједан студио није хтео да се упусти у пројекат.

Режију филма потписује Роберт Дејви, најпознатијем по свом глумачком таленту у филмовима Умри мушки, Дозвола за убијање, Предатор 2...

Улога Хантер Бајдена поверена је британском глумцу Лоренсу Фоксу, а екипи филма придружила се и Ђина Карано, која је глумила у „Дизнијевој“ серији Мандалоријанац, али је добила отказ након контроверзних порука на друштвеним мрежама.

Џон Џејмс глуми Џоа Бајдена, а на ИМДБ-у је у глумачку екипу уписана и српска глумица Јована Стевић.

 

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво