„Радио Милева“ иде на краћи одмор, али ће се вратити на јесен

Последња епизода серије „Радио Милева“ емитована је вечерас. Уз серију од почетка њеног емитовања био је сваки трећи гледалац у Србији. Милева, глава породице, али и целе зграде, вечерас је заокружила тек један део пута, јер путовање наставља на јесен.

Краљица комедије Олга Одановић, возила је своју Милеву у највишој брзини. У свих 25 епизода била је то брза, али сигурна вожња, па је Милева постала најомиљенија пензионерка и комшиница, али и она која зна да многе изведе из такта.

„Можда сам некад и изнервирала публику својим грубим начином према ћерки и према својој унуци, али то је све из њене племените жеље да направи најбоље што може за своју породицу, за своје комшије. С друге стране, видимо да Милева има велико срце, да има душу, да је племенита“, каже Олга Одановић.

Осим Милеве, серија коју је режирао Елмир Јукић по идеји Небојше Гарића, донела је низ најразноврснијих карактера. Духовити дијалози, занимљиви и живи заплети и пре свега упечатљива глумачка екипа, обезбедили су Радио Милеви више од милион и по гледалаца по епизоди.

„Снимамо у мају и јуну наредне епизоде и једва чекамо да се видимо поново на јесен. Хвала драгој публици, хвала вама свима који сте били уз нас сваке вечери од понедељка до петка, ако смо успели да вам вратимо осмех на лице, велику ствар смо урадили“, истакла је Одановићева.

Телевизијска Радио Милева, поставила је високе стандарде за ове наше, свакодневне „радио Милеве". Вечерас је крај, али само прве сезоне.

Број коментара 12

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво