Мислили сте да је филм „Једини излаз“ напет, чекајте док почне серија

Популарни психолошки трилер „Једини излаз“ проширен је и на серијски формат, а даваће се од суботе 24. априла, у 20 часова на Првом програму РТС-а. Даница Максимовић, која глуми једну од главних улога, каже да ће серија додатно обогатити ионако одличну радњу филма.

„Не може све што је редитељ хтео да каже да стане у филм. У серији има много ликова који се нису ни појавили у филму, а што ће обогатити серију на неколико колосека, тако да ће бити још занимљивије и интригантније“, објашњава Даница Максимовић.

Код психолошких трилера је, како каже, драж у томе што никада не може све да се разреши и што вас стално држи у будном стању.

„Кад сам прочитала сценарио била сам одушевљена. Имам осећај као да сам направила улогу какву до сада нисам имала прилике да урадим. До пред крај филма ја сам једна дивна бака, свекрва, мајка која је изгубила сина, а онда се претварам у звер“, навела је глумица.

Према њеним речима, то је јако занимљиво за глумца да пронађе меру и начин на који ће то да одигра.

Похвалила је своје колеге са којима игра, на првом месту Анђелку Прпић и Љубомира Бандовића, а у серији се могу очекивати и бројни други ликови којих није било у филму.

„Гледајте серију од почетка да бисте могли да пратите читав развојни пут. Ту су и Рале Миленковић, Милена Предић, Соња Колачарић, Милош Влалукин, Милан Чучиловић“, каже популарна глумица.

Због свега тога, Максимовићева је позвала људе да гледају серију. Сигурна је да ће уживати „јер зна шта је снимала“.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво