Глумац Ђорђе Стојковић обећава да ћемо сигурно уживати у серији „Дрим тим“

Сваког радног дана од 14. априла на Првом програму РТС-а креће нова хумористичка серија „Дрим тим“, која прича романтичну причу о надама, жељама и идеалима обичних људи. Серија је настала по сценарију Милоша Радовића у режији Дејана Зечевића, а продуцент и главни глумац је Лазар Ристовски.

Радња игране приче Дрим тим се врти око чудног фудбалског тима, састављеног од 11 синова не много успешног фудбалера Илије Ике Срдића, кога тумачи Лазар Ристовски. Свака од 14 епизоди доноси по једну забавну причу из живота ове многобројне фудбалске породице.

Гост Јутарњег програма, глумац Ђорђе Стојковић тумачи лик Драгана Кутлеше, прослављеног фудбалера Бајер Леверкузена који се стицајем околности враћа у Србију и упознаје љубав свог живота, девојку Среду, коју игра Јелисавета Орашанин.

„То је јако занимљив спој и врло комичан, али тако су нас изабрали редитељ Дејан Зечевић и продуцент и главни глумац, Лазар Ристовски и направили невероватно комичну ситуацију већ на први поглед, а после, наравно, када смо се нас двоје упустили у ту глумачку игру, било је стварно пресмешно“, открива Ђорђе.

Пошто му није први пут да сарађује са редитељем Дејаном Зечевићем и с обзиром на то да су се већ добро упознали током четири сезоне серије Војна академија и серије Чизмаши, сарадња је одлично текла јер се добро разумеју.

„Велико искуство и срећа је што сам по први пут имао прилику и срећу да радим са једним од наших најбољих глумаца, Лазом Ристовским. То је било невероватно искуство јер смо били директни партнери и било је стварно дивно јер је он сјајан колега, тако да је на мени било само да одиграм то што боље могуће“, наглашава Стојковић.

Серија Дрим тим има 14 епизода, али је свака епизода прича за себе и има своје главне јунаке и многе занимљиве гостујуће ликове. Део многобројне глумачке екипе, уз Лазара Ристовског чине и Татјана Шојић, Момо Пићурић, Милутин Мима Караџић, Даница Ристовски, Воја Брајовић, Теодора Ристовски, Радован Вујовић, Јелисавета Орашанин, Милица Томашевић, Милан Колак, Александар Филимоновић, Вељко Ераковић, Јован Ристовски, Марко Гверо, Бојан Димитријевић, Јово Максић, Светозар Цветковић...

Серија је настала на основу биографије чувеног Зваздарца и љубитеља фудбала Ингета, познатијег као „Звездарски Марадона“. На самом почетку серије, ФК Булбулдерац – како се зове овај необични породични тим, наступа у зонском такмичењу, али са великом амбицијом да једног дана уђе у Другу лигу, па у Прву, па и у Лигу шампиона. Ђорђе Стојковић открива да су успели да одиграју мечеве и са Црвеном звездом и са Партизаном.

„У тој утакмици са Партизаном се појављује и мој лик и он успева да на неки начин помогне и омете играче Партизана само својом појавом и да у њихове редове увуче страх, те Булбудерац односи победу“, додаје гост Јутарњег програма.

Амбијент у коме се одиграва радња серије Дрим тим је добро познат старим Београђанима. Булбулдерац је смештен у Звездарској шуми, ту је мали терен и кућица у којој заједно живи њих двадесетак, уз оронулу кафану са баштом и роштиљ. Клуб се углавном издржава од ове кафане, а Ика је бољи роштиљ-мајстор него тренер.

Ђорђе Стојковић наглашава да је због енергије Лазара Ристовског и редитеља Дејан Зечевић осталим члановима екипе било довољно да их прате.

„Ту искрену енергију породице, колектива коју су они просто емитовали мислим да смо успели да повежемо и да тај стари дух преобликујемо и прилагодимо овом времену и дамо гледаоцима“, краже на крају гостовања глумац Ђорђе Стојковић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво