Читај ми!

Све „Тајне винове лозе“ се нису разрешиле, смеши се друга сезона

Прве сезона серије „Тајне винове лозе“ вечерас се завршила. Популарна мелодрама приковала је милионе људи за екране, а друга сезона је на хоризонту.

Од прве епизоде живот Вука Томовића, Вере Смиљанић, Јелене Томовић и других ликова популарне мелодраме, пратио је рекордан број гледалаца.

Свака епизода бележила је око два милиона оних који су с нестрпљењем чекали разоткривање тајни сукобљених породица, тако да је серија с правом добила епитет најгледаније домаће серије у овој години.

„До сад је била прича ко је убица, али вечерас су се десиле још две ствари, јако важне и неочекиване“, каже Слобода Мићаловић.

Јелена Томовић доживела је велики губитак и то ће је, на известан начин, променити.

„Неће се све вечерас разрешити јер не треба и не може“, наводи редитељ Дејан Караклајић, наговештавајући и другу сезону.

„Мени је негде било најзанимљивије овде било што крене тако слатко, лагано и верујем да нико није слутио да ће серија да крене у неки трилер“, додаје Слобода Мићаловић.

Оваква популарност серије, искрен је Караклајић, није била очекивана.

„Дошао је добар тренутак јер су се људи ужелели неких мало другачијих серија. Писање саме серије је ја мислим резултат овакве велике гледаности“, наводи редитељ.

Нових 36 епизода се смеши.

 

Број коментара 10

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 17. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво