Читај ми!

Барт Симпсон ће по 33. пут прославити десети рођендан

Култна анимирана серија „Симпсонови“ имаће још две сезоне, саопштили су из Фокса и открили да ће гледаоци имати прилике да уживају у 33. и 34. сезони све до 2023. године.

Творац и извршни продуцент серије Симпсонови, Мат Гронинг, каже да су у екипи сви одушевљени што ће наставити са радом и најављује мноштво великих изненађења.

„Хомер ће изгубити косу, Милхаус ће добити контактна сочива, а Барт ће 33. пут прославити свој десети рођендан“, открива Гронинг.

Новим сезонама Симпсонова радује се и извршни директор компаније „Фокс ентертејнмент“ Чарли Колијер.

Породица Симпсон је жуте боје, имају по четири прста, живе у граду Спрингфилду који има нуклеарну електрану, често исмевају републиканце и никада не старе, а поред тога су најдуговечнија оригинална серија која се емитује у главном термину у историји телевизије и добитници 34 награде Еми.

Тренутно, током емитовања 32. сезоне, Симпсонови имају просечно по седам милиона гледалаца, према подацима компаније „Нилсен“. Ово је иначе прва сезона у којој белци не дају глас ликовима друге боје коже.

Јубиларна, 700. епизода биће емитована 21. марта, а према најавама, публика ће видети још 57 догодовштина ове небичне породице и њихових суграђана из Спрингфилда.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво