Читај ми!

Шта мислите о другачијем крају филма „Титаник“

Алтернативни крај омиљеног филма „Титаник“ поново се појавио на друштвеним мрежама, а многи обожаваоци су и данас захвални Камерону, што се филм није завршио на тај начин.

Филм из 1997. године, завршио се тако што главна јунакиња Роуз, у позним годинама, открива да још чува огрлицу и дијамант „Срце океана".

Популарни филм се завршава тако што се Роуз пење на ограду брода за претрагу, и баца огрлицу у океан, на месту где је потонуо Титаник.

Ипак, Џејмс Камерон је снимио и материјал за другачији завршетак филма, који се налази на специјалном ДВД издању из 2005. године, и на који се изгледа заборавило. 

Према другачијем завршетку Титаника, Роуз се такође пење на ограду брода у намери да баци вредан дијамант, а чланови посаде схватају шта жели да уради и прилазе јој.

Роуз тада показује огрлицу, али пре него што ће је бацити, дозвољава члану посаде Броку, на његов захтев, да је држи у рукама.

Кад јој је врати, она ланчић баца у воду, док чланови посаде гласно негодују. Брок тада додатно почиње да се смеје.

Објављивање кратког видео-материјала, који показује могући другачији крај популарног филма, изазвало је коментаре, према којима је јасно закључити да је многима драго што се Камерон ипак одлучио за крај који нам је свима добро познат, и да би, у случају да је био другачији - „дефинитивно уништио филм".

Бил Пакстон, који је глумио Брока, у једном интервјуу је рекао да је једноставно, када су снимања завршена, и у монтажи било јасно какав крај филму треба, и да није било говора да се разматра алтернатива, коју последњих дана, многи коментаришу на друштвеним мрежама.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво