Читај ми!

Џулија Робертс и Џорџ Клуни купују "улазницу за рај"

Познати холивудски пар Џулија Робертс и Џорџ Клуни, глумиће заједно у новом филму „Улазница за рај“.

Прослављени глумачки пар Џулија Робертс и Џорџ Клуни у филму глуме разведени пар који се удружује и одлази на Бали како би спречио своју ћерку да направи исту грешку коју су направили они пре 25 година, ступајући у брак.

У новој „Универзаловој" романтичној комедији Улазница за рај редитеља Ола Паркера, Џулија Робертс и Џорџ Клуни заједно ће се по пети пут наћи на истом филмском пројекту.

Иако је пре неку годину изјавила да више неће снимати романтичне комедије, Џулија је погазила реч, можда због дугогодишњег пријатељства са Џорџом Клунијем.

Глумица је једном приликом открила да је њихово пријатељство једно од ретких и искрених у Холивуду. То потврђује и Клуни. На додели "Бафта" награде 2013. године, када је Клуни добио посебну награду за Стенлија Кјубрика за успех на филму, Џулија га је најавила, глумац јој је узвратио речима:

„Било је велико задовољство гледати те како постајеш жена каква си сада. Она је невероватна мајка, дивна супруга и одлична пријатељица. Заиста ми је част имати је поред себе вечерас", рекао је Џорџ Клуни.

Клуни је у једном разговору открио да Џулија често гостује у његовој кући на језеру Комо у Италији, да је нашла одличан баланс са његовом супругом Амал Клуни.

петак, 19. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво