Читај ми!

Код кога је кључ „Тајни винове лозе“

Небојшу Миловановића гледамо у серији „Тајне винове лозе“ у улози Зорана Томовића. Његов лик пролази кроз различита стања, од агоније, муке, кривице. Одлази у манастир да би пронашао одговоре на питања од пре 20 година.

Дуго једна серија није привукла толики број гледалаца, као серија Тајне винове лозе. Гледају је читаве породице заједно, као некада. Гостујући у Београдској Хроници, глумац Небојша Миловановић, испричао је да гледа серију са своје четворо деце. 

Кључ за откривање Тајни винове лозе, које гледаоци с нестрпљењем чекају да открију, Миловановић не жели да окткрива, али наговештава да се решење крије у лику који тумачи - Зорану.

„Нећу ништа да откривам, кад ни својој деци нисам открио... Различите су реакције. Неко гледа, некоме је занимљиво. Људи у серији имају своје кандидате. Они који ме познају ми кажу да су се кладили, и траже да им одам крај серије. Али могу само да се кладе, не могу да одам крај, јер је то наш договор са продукцијом", рекао је глумац Небојша Миловановић.

Занимљиво је да се серија још није завршила, а већ се прича о снимању нове сезоне.

„Мислим да има простора и да ће бити наставка серије. Наставак се пише, али не знам када ће доћи до реализације и емитовања. Ова серија је сама за себе изборила наставак, и чини ми се да око тога нема дилеме", истакао је Миловановић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво