Читај ми!

Победници „инфаркт“ завршнице Потере: Били смо феноменалан тандем

У синоћној епизоди квиза „Потера“ Давид Пантовић и Душан Николић надмудрили су трагача Милорада Милинковића и освојили 540.000 динара, а гостујући у Јутарњем програму РТС-а рекли су да били феноменалан тандем.

„Пошто већ годинама гледам Потеру, увек када неки такмичар у првој игри освоји већу своту новца, питам се зашто у другој не проба за већу суму, јер очигледно има знања. Било ми је прво учешће па ми је био ужитак да пробам да се са Милорадом такмичим. Одлично је прошло“, каже Давид.

Давид је студент електротехнике, а после јучерашње Потере каже да је добио много порука од пријатеља и родбине, од којих су многи први пут гледали квиз, а сада ће вероватно и наставити.

Душан Николић је други синоћни такмичар који је у тандему са Давидом успео да побегне Милану на крају. У другој игри ипак није изабрао вишу суму, јер је, признаје, имао трему.

„Иако имам искуство у квизовима, морам признати да сам имао трему на почетку и зато сам изабрао средњу суму. Били смо феноменалан тандем Давид и ја“, додао је Душан, дипломирани инжењер саобраћаја.

Гледаоцима Потере било је занимљив Давидов хоби – брзо склапање Рубикове коцке.

„Учествовао сам на 11 такмичења – Европском и Светском првенству, као и на такмичењима у Србији и Црној Гори. Држао сам већину рекорда у Црној Гори, али сад су дошли неки нови клинци“, каже Давид.

Са друге стране, Душан, његов јучерашњи партнер у победи над трагачем, велики је љубитељ квизова и свима препоручује да се окушају.

Андреј Игњатовић и Милан Цветановић су такође били у јучерашњој Потери, али нису успели да прођу трагача Милорада Милинковића у другој игри.

„Њих двојица су изузетни људи и баш ми је жао што нису прошли. Навијали су за нас и пре него што су испали, а и после, посебно у 'инфаркт' завршници“, истиче Давид.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво