Читај ми!

„Камионџије“ доказују да су праве вредности и даље најбољи рецепт за гледаност

Серија "Камионџије", која се емитује на Првом програму РТС-а, радним данима у 20 часова, доказ је да су праве вредности најбољи рецепт за гледаност. За само пет дана, Ненад Јездић и Тихомир Станић освојили су симпатије гледалаца као камионџије доброг срца - Баја и Жића.

Шесту епизоду серије "Камионџије д.о.о" синоћ је на Првом програму РТС-а гледало 1.700.000 људи (чак 38 одсто телевизијских публика). Духовита и емотивна прича о двојици губитника који не одустају од својих снова, привукла је пажњу публике и довела до тога да синћ емитована епизода буде најгледанији телевизијски садржај у Србији - на свим телевизијама и у свим категоријама.

Камионџије су, већ на почетку емитовања, још једном доказале да гледаоци највише воле приче о обичним људима, породици и истинским вредностима.

"То су заборављени идеали пријатељства, солидарности, међусобног помагања и разумевања. Оно што постоји у свима нама, што постоји у нашем народу, а што је заборављено наметањем неких индивидуалистичких, себичних идеала", рекао је  глумац Тихомир Станић.

Серију је режирао Филип Чоловић, аутор сценарија је Гордан Михић.

У серији се, уз Јездића и Станића, појављује преко 100 глумаца - Бранислав Зеремски, Данина Јефтић, Паулина Манов, Јелена Ступљанин, Ива Илинчић, Бојан Димитријевић, Небојша Илић, Марко Гверо ...

Серија "Камионџије" има 20 епизода, а ми настављамо да пратимо авантуре Баје и Жиће сваког радног дана у 20 часова на Првом програму Радио-телевизије Србије.

субота, 20. април 2024.
4° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво