Читај ми!

Гордан Кичић: Последња епизода доноси озбиљне преокрете за Радисављевиће

Уочи емитовања последње епизоде серије „Мама и тата се играју рата“ Гордан Кичић открива да завршница доноси важне преокрете за Радисављевиће, али и оне око њих.

Вечерас ће се открити неке важне тајне за ликове серије Мама и тата се играју рата.

Креатор серије Гордан Кичић најављује озбиљне преокрете: „Публика ће добити нешто што не може да претпостави и нешто што је у ствари главна идеја и заплет серије. Мислим да ћемо оставити отворен тај крај и видећемо шта ће се даље дешавати“.

Сваку епизоду до сада је пратило више од 1.200.000 гледалаца, свих генерација. Оволику популарност серије Кичић није очекивао, али јој се потајно надао. 

„Информације су из недеље у недељу биле све веће и веће, како се публика из недеље у недељу окупљала испред телевизора да види шта ће се дешавати са породицом Радисављевић“, истакао је Кичић додавши да се нада да ће и вечерас гледаност бити феноменална.

Глумац и редитељ подсећа да је недавно била годишњица премијере филма Реална прича који је преточен у ову серију.

„Годину дана после премијере завршава се и емитовање серије. Ја сам у овоме последње три, можда чак и скоро четири године активног бављења овим пројектом и право да вам кажем, награда је стварно велика. Пресрећан сам што је публика доживела ову серију на прави начин“, објашњава Гордан Кичић.

Идеја је била да се према ликовима, каже Кичић, поставимо у истој равни, да их не презиремо, нити величамо. 

„Покушали смо да испричамо целу причу што искреније, што тачније и што емотивније са кометарима на стврност. Публика је препознала људе са свакодневним проблемима у комичним ситуацијама где ништа није црно-бело, где сви јунаци имају и мане“, оценио је гост Јутарњег програма.

„Чини ми се да смо успели у свим нашим наумима – писци, ја и Влада Тагић као редитељ са мном. Врло сам срећан и поносан“, закључио је Кичић и потврдио да има места за наставак приче о породици Радисављевић.

Број коментара 13

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 16. април 2024.
26° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво