Читај ми!

Како се Бојси у Београду заљубио у дуњу и изљубио као никада у животу

Џон Чалис, популарни Бојси из „Мућки“, главна је звезда документарца „Бојси у Београду“, у којем је говорио о свему што је у српској престоници доживео и видео, а у филму је покушао да открије због чега су „Мућке“ толико популарне у Србији и шта је то што повезује нашу културу са енглеским хумором.

„Открио је неке сличне црте које делимо и закључио и да свако у Србији познаје понеког Бојсија или неког од ликова из Мућки“, каже Анђела Вулин, представница биоскопа „Синеплекс“.

Филм је сниман на неколико локација у Београду и Чалис је имао веома занимљиве водиче са којима је обишао многе знаменитости, попут Храма Светог Саве, Бели двор, стадиона „Рајко Митић“.

„Највише се одушевио ракијом, а од великог избора највише му се допала она од дуње“, открива за РТС Анђела Вулин.

Иако је Чалис ватрени навијач Арсенала, веома му се допала и посета Музеју Црвене звезде.

Био је очаран криптом у Храму Светог Саве.

„Било је то нешто што није очекивао. Читав храм и прича о његовој изградњи и животу Светог Саве оставила је на њега велики утисак“, истиче представница биоскопа „Синеплекс“.

Пољубаца за читав живот

Према њеним речима, чини се да Чалис није очекивао да ће наићи на овакав дочек и да није био свестан колико су Мућке у Србији вољена серија и какав статус имају.

Отвореност и директност људи у свакодневној комуникацији била је изненађење за британског глумца, а рекао је и да се никада није толико изљубио у животу.

Бојси у Београду имао је премијеру 15. октобра којој Чалис због ограничења путовања услед пандемије није могао да присуствује.

Филм је специфичан јер се ради о документарцу у којем је популарни Британац пола Бојси, пола Чалис и биће јако забаван свима, не само љубитељима Мућки.

Број коментара 8

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво