Читај ми!

Награда фестивала у Врњачкој Бањи - филму „Отац" Срдана Голубовића

Жири 44. Фестивала филмског сценарија у Врњачкој Бањи прву награду је доделио Срдану Голубовићу и Огњену Свиличићу за сценарио филма „Отац“ у режији Срдана Голубовића.

Друга награда додељена је сценарију Владимира Симића и косценаристима Гордану Кичићу и Марку Манојловићу, за филм Реална прича у режији Гордана Кичића. 

Трећа награда додељена је сценарију филма Мој јутарњи смех, који је написао и филм режирао Марко Ђорђевић.Председница жирија била је Ана Марија Роси, а чланови Мирољуб Стојановић и Петар Михајловић.

Жири новинара и филмских критичара 44. Фестивала филмслог сценарија доделио је награду „Славко Лазаревић" за најбољи сценарио Марку Ђорђевићу за филм Мој јутарњи смех.

Председница жирија била је Зорица Драгојевић из Илустроване Политике, а чланови Жикица Симић, рок критичар и Зорица Церовина из Врњачке радио-телевизије.

Жири града домаћина, који су чинили Бобан Ђуровић, председник Општине, Нина Стаменић, директорка „Соларис ресорта" и Мишко Михајловић, директор виле „Сплендор", доделио је „Сребрни новчић", глумцу Петру Божовићу за изузетан допринос афирмацији и промоцији Фестивала филмског сценарија у Врњачкој Бањи.

четвртак, 18. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво