Наставак романсе „Афтер“ премијерно 17. септембра у „Синеплексу“

Наставак филма о љубави и страсти двоје младих под називом „Афтер: После судара“ спреман је за специјално биоскопско вече намењено само за лепши пол у четвртак, 17. септембра од 20 часова у биоскопу „Синеплекс“ у крагујевачкој „Плази“.

Необично је да филм одмах следеће године добије други део, као што се то десило са остварењем Афтер, снимљеном према роману списатељице Ане Тод 2019. године.

Негде на линији провокативног књижевног и филмског серијала Педесет нијанси: Сива, и љубавна драма Афтер у свом наставку доноси комплексну причу између главних јунака Тесе и Хардина и публика се држи у ишчекивању да ли ће они успети да реше све проблеме из прошлости не би ли наставили даље.

Вече за даме (Ladies Night) у четвртак, осим премијере филма Афтер: После судара доноси и поклоне изненађења за најсрећније даме у биоскопу „Синеплекс Плаза“, у Крагујевцу.

Да ли је љубав довољно јака да надвлада прошлост питање је које је остало недоречено у оригиналном филму, а друго поглавље публици пружа још више драматике, љубави и романтике.

Прича у наставку се врти око Тесе која почиње да увиђа како би могла да изгуби све, док Хардин схвата да нема шта да изгуби осим ње.

Да ли је он заиста спреман да се промени због љубави, а она спремна да све опрости и упусти се у будућност са њим, сазнаће даме на својој вечери уз поклон књиге Афтер издавачке куће „Чаробна књига“, а најсрећније ће освојити пет примерака овог хит романа.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво