Наставља се "Шареница", како ће изгледати коло под маскама

После два и по месеца, "Шареница" ће поново бити на програму РТС-а од следећег викенда.

Екипа популарне емисије спремна је да настави дружење са гледаоцима. 

Прва станица је Вршац.

„Увелико се спремамо. Имамо и малу трему", рекла је, у вези са паузом која је у емитовању и снимању Шаренице настала због пандемије, уредница емисије Анета Ивановић.

„Не знам да ли ће се мењати концепција емисије после паузе. Наша свака емисија је нова, па тако и ова коју спремамо за следећи викенд. Идемо у Вршац", рекао је, гостујући у Јутарњем програму, Слободан Шаренац, један од водитеља Шаренице.

„Хемофарм и град Вршац су нам домаћини, пошто се обележава 60 година те компаније, и причаћемо о томе како су заједнички расли један град и једна компанија", рекла је Ивановићева и додала да је „остала енигма како ће се играти коло".

„Последња информација је била да може да се игра под масакама и са рукавицама, а ми ћемо опет упутити питање о томе како се игра коло, које је важан део наше емисије и нашег идентитета", додала је.

Шареница пропагира Србију, показује каква је Србија и сад је можда прави моменат да видимо где све можемо да останемо у Србији током лета, јер то је, чули смо и препорука", каже Шаренац.

„У Вршцу ћемо причати о грожђу, о вину, о ветру и Вршачким планинама, и открићемо неке тајне..." најавио је Шаренац наредну емисију Шаренице.

петак, 19. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво