Холивуд отвара сезону уз саветнике за Ковид- 19

Поред стилиста, фризера, камермана и хиљаде других који стварају магију на телевизији и филму, Холивуд би ускоро требало да добије нове чланове у тиму - саветнике за КОВИД-19.

Пандемија коронавируса натерала је продуценте, филмске студије и синдикате радника да потраже помоћ експерата како би безбедно отворили филмске и телевизијске сетове који су затворени средином марта.

Холивуд ће затражити помоћ епидемиолога и других специјалиста јавног здравља како би формулисали детаљне стратегије о заштити свих укључених у процес филмске и телевизијске производње, преноси Ројтерс.

Људи који раде у индустрији очекују да ће тимови бити мањи, да ће тестирања на корона вирус бити редовна, као и употреба дезинфектаната за руке уз пооштрене хигијенске мере.

За сцене у којима би требало да учествује велики број људи биће коришћене компјутерски генерисане слике.

Стручњаци истицу да опција да се сачека да пандемија прође или да вакцина буде пронађена није изводљива, јер би онда све било затворено још две године.

Филмска индустрија у САД претрпела је велике финансијске губитке због пандемије коронавируса.

Неки глумци истичу да се људи који раде на снимању филмова познају и да су део истог тима, због чега ће водити рачуна да не заразе једни друге.

Све очи су сада упрте у гувернера државе Калифорнија Гавина Њусома који разговара са представницима индустрије и синдикатима радника и који намерава да усвоји протоколе за филмска и телевизијска снимања до краја ове недеље.

И док су сетови у САД још увек затворени, у току ове недеље у плану је покретање филмске индустрије у Јужној Кореји, Аустралији, Шведској и на Новом Зеланду.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво