И „Чудесна жена“ мора да чека да прође коронавирус

Талас одлагања премијера и биоскопске дистрибуције филмова запљуснуо је и наставак приче о Дајани Принс. Како ствари сада стоје, уместо у јуну, „Чудесну жену 1984“ са Гал Гадот у насловној улози, на великом платну гледаћемо у августу.

Студио „Ворнер брос“ потврдио је да ће обожаваоци Чудесне жене морати да буду стрпљиви да би видели њене нове догодовштине. 

„Када смо дали зелено светло остварењу Чудесна жена 1984, то је било са јасном намером да буде приказана на великом платну и ми у 'Ворнеру' узбуђени смо због тога што ће филм бити у биоскопима од 14. августа. Надамо се да ће до тада свет бити безбеднији и здравији“, навео је у саопштењу челник компаније Тоби Емерих.  

То, наравно, није једина промена у распореду премијера планираних за наредни период. Међу филмовима које ћемо гледати касније су мјузикл In the Heights, затим три-де анимација The same goes for Scoob, наводе у компанији „Ворнер“.

Осим одлагања није много тога могло да се учини будући да су биоскопи широм планете затворени до даљег. У питању су потенцијално велики биоскопски хитови и у њих су уложене огромне суме новца да би били пуштени директно на ДВД дистрибуцију као што то ових дана практикују продуценти мањих филмова.  

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво