Биковић са Бајагом пева о Дарији

На Дан заљубљених глумац Милош Биковић и музичар Момчило Бајагић Бајага представљају музичко изненађење. Уочи премијере романтичне комедије „Хотел Београд“ објавили су песму „Дарија“ коју су заједнички извели управо њих двојица.

Биковић са Бајагом пева о Дарији Биковић са Бајагом пева о Дарији

„Ова песма је направљена за филм Хотел Београд као знак захвалности нашој предивној глумици Дијани, која је својим талентом и вером у овај подухват учинила да Београд и Србија засијају новим сјајем под филмским рефлекторима“, објаснио је Милош Биковић.

Популарни глумац се посебно захвалио Бајаги речима „Одрастао сам уз твоје песме. Част ми је што сам са тобом, легендо, поделио ову мрву стваралаштва“.

Осим што ће заљубљене обрадовати весела песма, обрадоваће их и филм Хотел Београд у којем Милош Биковић игра главну улогу - веселог српског заводника који после низа перипетија, у које је упао, изненада у Београду среће своју руску љубав Дарију. 

У романтичној атмосфери њихова осећања поново се распламсавају, упркос сутуацији која није наклоњена њиховој љубави. Прелепу Дарију - Дашу игра млада руска глумица Дијана Пожарскаја.

Љубитељи ТВ серијала Кухиња и Хотел Елеон моћи ће да уживају у новим заплетима уиграног тандема из ових руских остварења.

Поред Биковића и Пожарскаје, у овом филмском остварењу је и велики број домаћих глумаца попут Јелисавете Теодосић, Миодрага Радоњића, Љубомира Бандовића, Срђана Жике Тодоровића, али и многих других.

Премијера филма Хотел Београд заказана је за 10. март у Београду, а карте су већ у продаји на благајни Центра „Сава“ и продајним местима „Тикетса“. Филм ће на редовном биоскопском репертоару бити од 12. марта.

Број коментара 10

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво